MCPTT vysílačka TELOX TE590P pro Mission Critical aplikace

Profesionální LTE vysílačka TELOX TE590P vhodná pro MCPTT aplikace

MCPTT LTE vysílačka TELOX TE590P nabízí v jednoduchém účelném provedení výkonný HW, který poskytuje to co uživatel potřebuje. Vysílačka kombinuje v jediném zařízení prvky chytrých telefonů i vysílaček . Vysílačka má dostatek výkonu, odolné provedení, dlouhá výdrž v provozu a řadu bezpečnostních prvků, které ji činí vhodnou i pro Mission-Critical aplikace.. Jednoduchý, ergonomický a účelný design zajistil výrobku prestižní ocenění za design reddot. Rozměry i hmotnost přístroje odpovídají velikosti standardní vysílačky. TE590P se velmi dobře drží i nosí a snadno se ovládá jednou rukou.

HW vybavení chytré vysílačky Telox TE590P

Kvalitní dotykový displej

Dotykový displej s rozlišením 3,5“ s HD rozlišením 800×480 bodů zajištuje vynikající čitelnost a snadné ovládání. Díky jeho velikosti vysílačka dobře padne do ruky a nepřekáží. Displej podporuje ovládání i v rukavicích.

Dobře srozumitelný zvuk i v hlučném prostředí

Výkonný reproduktor s průměrem 30mm a výkonem 2W poskytuje uživateli kvalitní a hlasitý zvuk. MCPTT vysílačka TE590P je vybavena dvěma mikrofony. Díky tomu je schopna odfiltrovat okolní hluk. Kolegové v týmu dostanou kvalitní a dobře srozumitelný hlas bez hluku okolního prostředí.

HW tlačítka pro snadné a bezpečné ovládaní

HW ovládací prvky poskytují bezpečné a rychlé ovládání i v náročných podmínkách. Samozřejmostí je u vysílačky velké strukturované HW PTT tlačítko, které umožňuje po stisknutí okamžitě mluvit k členům týmu.  TE590P má však navíc řadu dalších ovládacích prvků, které usnadňují ovládání. Mezi ty hlavní patří otočný ovladač pro volbu hovorové skupiny (kanálu), vyhrazené oranžové nouzové tlačítko, tlačítka pro nastavení hlasitosti a tlačítka pro ovládání OS Android.  

Pokročilá konektivita LTE, Bluetooth, WiFi, GPS, NFC

MCPTT vysílačka TE590P nabízí připojení přes všechna v EU běžně využívaná pásma LTE, UMTS a GSM. Pro komunikaci lze použít i lokální sítě WiFi, které mohou pokrývat například areál podniku., Přístroj je osazen chipset, který podporuje poslední verzi Bluetooth 5.0 Low Energy. Připojit lze tedy i nepřeberný výběr různého bezdrátového hovorového příslušenství. Tato technologie se využívá i pro indoor lokalizaci uvnitř objektů. Pro lokalizaci ve venkovní prostředí mimo budov přístroj podporuje GPS, AGPS, BAIDOU a GLONASS. Součástí výbavy je i NFC pro komunikaci s pasivními zařízeními tagy / štítky. To je možné využít například v logistice nebo při ostraze objektů.

Kvalitní fotografie, videa a řada senzorů

Standardem pro moderní chytré telefony jsou dnes kvalitní fotoaparáty. TE590P je kombinací chytrého telefonu a vysílačky. Přístroje je vybaven zadní kamerou s rozlišením 13 Mpx, PDAF ostřením s LED bleskem a přední kamerou s rozlišením 2 Mpx s pevným ohniskem. LED zadního fotoaparátu může uživatel použít i jako nouzovou svítilnu. Kromě toho je přístroj vybaven 7 senzory jakou jsou akcelerometr, barometr, gyroskop, E-kompas atd.

Snadno vyměnitelná baterie s dlouhou výdrží a rychlé nabíjení

Velkou výhodou je snadno vyměnitelná baterie umístěná na části přístroje, tak jako u tradiční vysílačky. Ve vícesměnném provozu jednoduše vyměníte baterii za novou a přístroj můžete ihned znovu používat. TE590P je standardně dodávána s kapacitou 4200 mAh. Vysílačka je vybavena USB-C konektorem, který zajišťuje rychlé nabíjení. Kromě toho je součástí základního balení kolébková nabíječka, která umožňuje pohodlně nabíjet vysílačku i samostatnou baterii. TELOX nabízí i multi-nabíječku pro současné nabíjení až 8 přístrojů.

Profesionální hovorové příslušenství

Vysílačka umožňuje připojit hovorové příslušenství přes profesionální konektor. TELOX pro tento přístroj nabízí poměrně širokou nabídku hovorového příslušenství, které zahrnuje reproduktory s mikrofonem, sluchátka do ucha s mikrofonem a těžkou hovorovou soupravu do hlučného prostředí. Kromě toho je v nabídce i hovorové příslušenství známého finského výrobce Savox. Mikofon s reproduktorm C500 umožňuje připrojit profesionální hovorové soupravy s mikrofonem NEXUS.

Odolné provedení do náročného prostředí TE590P splňuje požadavky IP68 a MIL STD 810G

MCPTT vysílačka TELOX TE590P je připravena k provozu v náročných podmínkách. Je odolná proti prachu a proti vodě dle specifikace IP68. Kromě toho splňuje požadavky armádní normy MIL STD 810G.

MCPTT vysílačka TE590P je vhodná Mission Critical aplikace.

Výkonný hardware, odolné provedení, dlouhá výdrž v provozu, bezpečnostní funkce  a snadné ovládání s HW tlačítky umožňují nasazení vysílačky i pro Mission Critical aplikace, které vyžadují okamžitou komunikaci a vysokou spolehlivost i v náročných podmínkách.

Hlavní ovládací prvky vysílačky TE590P

Následující obrázek zobrazuje hlavní ovládací prvky vysílačky TELOX TE590P.

Hlavní ovládací prvky MCPTT vysílačky TELOX TE590P

Technická specifikace

KonektivitaSpecifikace
Frekvenční pásmaINT Version:GSM:B2 / B3 / B8 WCDMA:B1 / B2 / B8 FDD-LTE:B1 / B3 / B7 / B8 / B20 / B28 TDD-LTE:B38 / B39 / B40 / B41 America Version:GSM:B2 / B5 WCDMA:B1 / B2 / B5 FDD-LTE:B1 / B2 / B4 / B5 / B7 / B12 / B17 / B28 TDD-LTE:B38 / B39 / B40 / B41
WiFiWiFi IEEE 802.11 a/b/g/n(5.8GHz and 2.4GHz)
BluetoothBT5.0 and BLE
NFCpodporuje
GPSGPS/AGPS/BAIDOU/GLONASS
HardwareSpecifikace
CPUMTK6753 1.3GHz Octa Core Processor
PaměťRAM + ROM : 3GB+32GB DDR3, vnitřní úložiště je možné rozšířit pomocí microSD karty s kapacitou až 128 GB
Displej3.5˝ 800 x 480 px kapacitní dotykový ochrana Gorilla Glass
KameryZadní 13MP, PDAF, LED blesk    Přední: 2MP FF
Reproduktor2.0W, ∅30mm odolný proti vodě
Baterie4,200mAh, vyměnitelná
USB PortsUSB Type-C
KonektorM6 pro připojení hovorového příslušenství
Sensoryosvětlení, přiblížení, geomagnetické čidlo, akcelerometr, E-kompas, gyroskop
SoftwareSpecifikace
Operační systémAndroid 10
VšeobecnéSpecifikace
Rozměry (v * š * h)134.6*63.5*24.5mm
Hmotnost288g
Pracovní teplota-25o C to +60o C
Skladovací teplota-40o C to +85o C
OchranaIP68 & MIL810G
VOXpodporuje příslušenství s funkcí VOX

Přímý odkaz na tento článek: https://ltevysilacky.cz/2022/07/13/mcptt-vysilacka-telox-te590p-mission-critical-aplikace/