Vozidlová PoC vysílačka Telox M5 spolehlivé spojení doma i v zahraničí

Vozidlová vysílačka Telox M5 využívá PoC technologii přes datové služby v mobilních sítí 3G a 4G LTE případně WiFi. Díky tomu poskytuje spolehlivé spojení s vozidly nejen po městě, ale i po celém území státu a v zahraničí. Na dosah se u této vysílačky prostě ptát nemusíte. Ten je omezen pouze dostupností mobilních sítí. Vysílačky se samozřejmě nejvíce používají pro skupinovou komunikaci. Jeden účastník hovoří a všichni ostatní ve skupině ho slyší. Skupinová komunikace zajišťuje rychlou a efektivní výměnu informací a koordinaci týmu. Kromě toho má uživatel vysílačky samozřejmě možnost využívat i privátní hovory., textové a multimediální zprávy. Vysílačka Telox M5 je vybavena full HD kamerou, takže ji lze použít plnohodnotné videohovory. Veškerá komunikace je zabezpečena, takže konkurence ji rozhodně neuslyší. Vysílačka je vybavena GPS přijímačem. Dispečer nebo i další uživatelé mohou mít okamžitý přehled o poloze jednotlivých vozidel.

Vozidlová PoC vysílačka pro sítě 3G / 4G LTE zajistí spolehlivé spojení doma i v zahraničí

Představení vozidlové vysílačky Telox M5

PoC vysílačka Telox M5 je navržena k provozu ve vozidle. Komunikuje prostřednictvím mobilních sítí 3G a 4G LTE. Využívat však může i připojení pomocí Wifi sítí. Pro zajištění spolehlivé komunikace je vysílačka vybavena párem antén. Velký barevný dotykový displej zobrazuje provozní informace i mapu pro navigaci a zobrazení polohy dalších uživatelů v síti.

Chytré zařízení využívá OS Android

PoC jsou chytrá zařízení, která většinou využívá OS Android. Telox M5 využívá Android 7.0. Velkou výhodou tohoto řešení je možnost instalovat aplikace podle požadavků uživatele.

Kvalitní a čistý zvuk je podmínkou spolehlivé komunikace

Samozřejmou podmínkou pro komunikaci ve vozidle je čistý a hlasitý zvuk. Vysílačka Telox M5 je vybavena kvalitním reproduktorem, který může poskytnout výkon až 2W.

Funkční tlačítka a mikrofon pro snadné ovládání

Telo M5 je vybaveno velkými funkčními tlačítky. Po pravé straně jsou 4 funkční tlačítka, kterým lze přiřadit funkce dle požadavků uživatele. Kromě toho radiostanice nabízí vyhrazené tlačítko pro spuštění nouzového volání a tlačítko pro přepnutí displeje vysílačky na zobrazení mapy. Radiostanice je vybavena klasickým mikrofonem do dlaně. Kromě toho může uživatel použít bezdrátové Bluetooth tlačítko pro ovládání PTT.

GPS, WiFi, Bluetooth připojení

Vozidlová vysílačka nabízí možnost sledování polohy zařízení pomocí standardních satelitních systémů GPS a Glonass. Kromě vysílačka poskytuje připojení k bezdrátovým sítí standardu Wifi. Pro připojení široké nabídky bezdrátového hovorového příslušenství je vybavena Bluetooth rozhraním.

Full HD kamera a řada senzorů v základní výbavě

Vysílačka Telox M5 umožňuje vedení video hovorů pomocí videokamery s full hd rozlišením, která je umístěna na panelu vedle displeje. Kromě toho je vybavena řadou senzorů jako kompas, akcelerometr, gyroskop atd., které umožňují provoz pokročilých aplikací na platformě Android.

Podpora napájecího napětí 12V i 24V bezproblémový provoz v osobním i nákladním voze

PoC vysílačka Telox M5 podporuje napájecí napětí 12V i 24V. To umožňuje provoz v osobních i nákladních vozech bez doplnění dodatečného měniče napětí

Technická specifikace

Rozměry (v x š x h)121.5 x 56,5 x 28,5 mm
Hmotnost (s baterií)< 220 g
Operační systémAndroid 7.0
ProcesorMTK6737M
PaměťRAM+ROM: 1GB+8GB
SenzoryG-senzor & akcelerometr, gyroskop, kompas
KonektoryRJ45, USB2.0
Napájecí napětí12/24V
Displej4″ IPS dotykový
Reproduktor 2 W
KameraFULL HD 2Mp kamera
Tlačítka4x programovatelné tlačítko, vyhrazené tlačítko mapa, vyhrazené nouzové tlačítko

Standardní funkce a frekvenční rozsahy

LTEFDD-LTE: B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B28; TDD-LTE: B38 / B39 / B40 / B41
WCDMAB1 / B2 / B5 / B8
GSMB2 / B3 / B5 / B8
WLANIEEE802.11a/b/g/n(2.4G)
BluetoothBT v4.0 with BLE/ BT2.1+EDR(Enhanced Data Rate)
PolohaGPS (AGPS), Glonass

Podmínky prostředí

Ochrana proti prachu a voděIP54
Rozsah provozních teplot-20 °C až +80 °C
Rozsah skladovacích teplot-30 ºC až +90 ºC

Všechny technické vlastnosti byly ověřeny testování podle odpovídajících norem. Vzhledem k neustálému vývoji jsou technické změny vyhrazeny.

Přímý odkaz na tento článek: https://ltevysilacky.cz/2021/09/06/vozidlova-poc-vysilacka-telox-m5-spolehlive-spojeni-doma-i-v-zahranici/