Vysílačky Hyt a digitální radiostanice Hytera, dispečerská řešení

Kompatní LTE vysílačka Telox TE580P chytré řešení komunikace

LTE vysílačka Telox TE580P je ideální volbou pro organizace, které chtějí komunikovat na velkém území bez velkých nákladů na budování a provozování vlastní infrastruktury radiové sítě. TE580Plus je malá PoC vysílačka založená na technologii chytrých telefonů s OS Android využívající sítě mobilních operátorů 3G / 4G LTE a Wifi. Výrobce zvolil dotykový displej s velikostí 3.1″, díky tomu je přístroj velmi kompaktní a uživateli nijak nepřekáží. TE580P má přes svou velikost velmi odolné provedení a výkonnou baterii. Vysílačka je vhodná pro uživatele, kteří potřebují operativně komunikovat se svým týmem v náročných podmínkách na rozsáhlém území.

Snadné ovládání a aplikace

LTE vysílačka Telox TE580P je navržena tak, aby bylo její ovládání pro uživatele co nejjednodušší. Uživatel vysílačku ovládá jako chytrý telefon s dotykovým displejem a může využívat nepřeberné množství aplikací pro OS Android, V aktuální verzi přístroj používá Android 8.1. Současně však je vysílačka vybavena řadou HW tlačítek pro rychlé a spolehlivé ovládání základních funkcí. Především je na boku umístěno dostatečně velké tlačítko PTT pro přepínání režimu příjem vysílání při skupinových hovorech jako u standardní vysílačky. Kromě toho má vysílačka tlačítka pro ovládání hlasitosti, přepínání hovorové skupiny, nouzové tlačítko oranžové barvy na horní straně přístroje a tlačítko pro zapnutí a vypnutí přístroje. V přední i zadní části vysílačky jsou umístěny kamery. Uživatel tedy může pořizovat fotografie i vést online videohovory.

LTE vysílačka nabízí kvalitní zvuk

Vysílačka TE580P je osazena reproduktorem s výkonem 2W, který zajistí kvalitní zvuk hovoru i v hlučném prostředí.

Připojení externího příslušenství

TE580P má boku profesionální konektor pro připojení hovorového příslušenství. V nabídce výrobce jsou externí mikrofony s reproduktorem, hovorové soupravy do ucha i soupravy pro skryté nošení. Kromě toho je přístroj vybaven Bluetooth rozhraním a uživatel může možné využívat širokou nabídku bezdrátového příslušenství. Pro ovládání přepínání příjem vysílání výrobce nabízí bezdrátové Bluetooth tlačítko.

Odolné provedení vhodné do náročného prostředí

Odolnost přístroje proti prachu a vodě odpovídá požadavkům standardu IP67. Výrobce deklaruje, že vysílačka odolá bez poškození pádu z 1,5m.

Široké možnosti připojení a GPS navigace

TE580P podporuje provoz v sítích GSM/3G a 4G LTE. Pro komunikaci uvnitř podniku může uživatel využít bezdrátové sítě Wifi v pásmech 2,4 i 5 GHz. Přístroj je vybaven Bluetooth rozhraním 4.0 s podporou funkce BLE. Pro navigaci a sledování polohy zařízení má vysílačka zabudovaný přijímač navigačních systémů GPS, Glonnas a AGPS.

Výkonná baterie zajistí dlouhou výdrž vysílačky v provozu

 LTE vysílačka je osazena výkonnou baterií s kapacitou 3600 mAh, kterou lze snadno vyměnit. Přístroj umožňuje nabíjení přes mikro-USB rozhraní i kolébkovou nabíječku. V nabídce výrobce je kromě toho multi-nabíječka pro 6 přístrojů.

Technická specifikace PoC vysílačky Telox TE580P

HardwareSpecifikace
CPU & OSMTK6739 | Android 8.1
PaměťRAM+ROM: 1GB + 8GB
DisplejLCD: TFT 3.1″ rozlišení: 800*480dpi WVGA, dotykový kapacitní, ochrana Gorilla Glass 3
SIM karta1x Micro-SIM
SenzoryG-Senzor, senzor přiblížení, světelné čidlo, E-Compass
Frekvenční pásmaWCDMA:B1, B2, B5, B8 TD-SCDMA:B34, B39 CDMA2000:BC0 FDD-LTE:B1, B3, B7, B8, B20, B28A&B TDD-LTE:B38, B39, B40, B41
KameryZadní:8MP LED blesk.  Přední:2MP 
Wi-FiProvozní pásma:2.4G & 5G Standardy :IEEE802.11 a/b/g/n Flash Light:Real Light
BluetoothVerze :BT v4.0 s BLE | BT2.1+EDR (Enhanced Data Rate) Power:(Min) Class 2  provozní vzdálenost: (Max) 10 metrů
GPSGPS , AGP, GLONASS, interní anténa
Reproduktor a mikrofonReproduktor:Φ36mm, 2.0W Citlivost mikrofon:: -42dB±3 SIM Card: One Micro-SIM Card Vibrator: Yes
RozhraníSpecifikace
USBMicro USB
Audio konektorM6 konektor pro externí mikrofon s reproduktorem, sluchátka, externí kameru
LED indikátor3 barvy (modrá/červená/zelená)
VšeobecnéSpecifikace
Rozměry ( H * W * D )119.5*61.5*23.5mm
Hmotnost198g
OchranaIP67, Drop Test 1.5m
HW tlačítkaPTT , Hlasitost Nahoru & Dolů, Menu/Zpět/Domů, Kanál+/Kanál-,Ztlumení, Nouze , Zapnutí
Baterie3600mAh vyměnitelná
Podmínky prostředíProvozní teplota:-20°C ~ 60°C  Skladovací teplota: -30°C ~ 70°C Vlhkost: 20 ~ 90%
Napájecí adaptérVstupní napětí :AC 100 ~ 240V Výstupní napětí:DC 5V / 2.0A Standard USB